Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/malercompany.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Sprøjtemaling - Maler Company Danmark
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/malercompany.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Sprøjtemaling

Sprøjtemaling til ethvert behov!

Hvad er bedst, sprøjtemaling, sprøjtelakering eller pensel?

Det kommer som regel an på hvad formålet er, om det ene eller det andet er vejen frem for den enkelte opgave. Vi er eksperter inden for sprøjtemaling og sprøjtelakering vi har over 15 års erfaring og derfor klarer vi også din opgave.

Hvad er forskellen på at bruge pensel og sprøjtemaling.

Forskellen er stor. Når man bruger en pensel, skal man være meget påpasselig med, at man får lagt et jævnt lag over det hele og ikke mere eller mindre på nogle steder frem for andet. Ydermere er hjørner og kanter enhver pensels værste mareridt og giver ofte glemte områder og forskellige resultater.

Ved at sprøjtemale frem for at pensle, ligger man nemt og simpelt et fint og jævnt lag maling over det hele. Man kommer let og elegant rundt om hjørner, kanter og ind i de små afkroge en dør eller et møbel kunne have. Derfor opnår man altså et hurtigere og en meget højere overflade kvalitet.

Sådan er sprøjtemalings processen på forskellige overflader.

Overflade, materiale og proces hænger sammen, derfor kan du herunder blive klogere på den måde vi arbejder, når vi løser forskellige opgaver.

Eksempel på opbygning af gammel finer dør.

Slibning/Reparation af diverse skader/Slibning/Fuld spartling/Slibning/Grunding/Slibning – Færdig/kontrol.